inner-head

tala fou

O le a le Speed ​​Reducer?

news-10
news-11
news-13
news-12
news-14

Speed ​​reducer o se ituaiga o faʻalapotopotoga faʻasalalau faʻamalosi, faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o le faʻaliliuga saoasaoa, o le afi i luga o le numera o le faʻasolosolo faʻasolosolo e oʻo atu i le manaʻo, ma maua ai se malosi tele.I le taimi nei, o loʻo faʻaaogaina lautele le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le eletise ma le gaioiga o le masini.Toeitiiti lava o ituaiga uma o masini feaveaʻi e mafai ona vaʻaia faʻailoga, mai vaʻa felauaiga, taʻavale, locomotives, fausiaina o masini mamafa, masini gaosiga ma masini faʻaogaina otometi o loʻo faʻaaogaina i le gaosiga o masini, i le olaga i aso uma o mea masani a le fale, matamata ma uati, ma isi.O lona faʻaaogaina o galuega mai le tele o le eletise, o le uta laʻititi, i le Angle o le faʻasalalauga saʻo e mafai ona vaʻaia le faʻaogaina o le faʻaitiitia o le saoasaoa, ma i totonu o fale gaosi oloa, o loʻo i ai i le masini faʻavavevave le galuega e faʻagesegese ai ma faʻateleina torque.O le mea lea e faʻaaogaina lautele i le saoasaoa ma le faʻaliliuina masini.

Ole a'afiaga ole saoasaoa ole fa'aitiitiga ole:

Muamua, faʻagesegese i lalo i le taimi lava e tasi faʻaleleia le gaosiga o le gaosiga, suiga o le fua o le gaosiga e tusa ai ma le gaosiga o le afi e ala i le faʻaititia o fua faatatau, ae e le mafai ona sili atu i le saoasaoa faʻaitiitia faʻamauina torque.

Lona lua, faʻagesegese ma faʻaitiitia le taimi o le uta o le inertia, o le taimi o le faʻaitiitia o le faʻaitiitia o le faʻaititia o le sikuea.Matou te iloa e toetoe lava o afi uma e iai le taua o le inertia.

E masani ona faʻaaogaina le faʻaitiitia o le saoasaoa i le maualalo o le saoasaoa o le masini eletise eletise, le afi eletise, le afi afi i totonu poʻo le isi saoasaoa maualuga o loʻo faʻaogaina le mana i luga o le faʻaogaina o le mea e faʻaitiitia ai mea faʻapipiʻi o mea tetele i luga o le mea e gaosia i le faʻaogaina o masini e ausia. le faʻamoemoega o le faʻaitiitia, masani e tutusa lava le mataupu faavae o le faʻaitiitiga o mea e faʻaaogaina ma ausia ai le faʻaititia lelei o le aʻafiaga, o le tele o le fua faatatau o le numera o nifo i luga o faʻailoga o le faʻasologa o le felauaiga.

Speed ​​reducer o le masini feaveaʻi masini i le tele o le tamaoaiga o le atunuʻu, alamanuia e aofia ai vaega o oloa e aofia ai ituaiga uma o mea e faʻaitiitia ai mea, paneta faʻaitiitiga o mea, faʻaitiitia anufe, e aofia ai foʻi ma le tele o masini faʻasalalau faʻapitoa, e pei o le tuputupu aʻe masini, masini faʻatonutonu vave, ma e aofia ai masini felauaiga fetuutuunai, ituaiga uma o mea faʻapipiʻi, ma isi. O oloa o loʻo aʻafia i le auaunaga o metallurgy, non-ferrous, koale, mea faufale, felauaiga, faʻasao vai, eletise eletise, masini faʻainisinia, alamanuia petrochemical, ma isi.

Faʻaititia le atinaʻeina o alamanuia i le talafaasolopito o lo tatou atunuʻu e lata i le 40 tausaga, i vaega eseese o le tamaoaiga o le atunuʻu ma le puipuiga a le atunuʻu, o oloa faʻaitiitia e iai le tele o faʻaoga.Mea'ai, eletise, masini, masini faufale, u'amea, masini sima, masini puipuiga o le si'osi'omaga, mea fa'aeletoroni, masini, masini fa'asao vai, masini kemisi, masini eli, masini felauaiga, mea fau fale, masini pa'u, masini suauu ma isi pisinisi. mo oloa reducer o loʻo i ai se manaʻoga malosi.

O le tele o le maketi gafatia ua mafua ai le tauvaga i totonu o pisinisi.Ona o le tauvaga o maketi mataʻutia, e tatau i le faʻaitiitia o pisinisi pisinisi ona faʻavavevaveina le faʻaitiitia o le gaosiga o gaosiga i tua, atiina ae le maualuga o le malosi ma le faʻasaoina o oloa, faʻaoga atoatoa avanoa faʻainisinia o oloa faʻasao malosi, faʻateleina le malosi o faʻafouga oloa, fetuutuunai. fausaga o oloa, gauai toto'a i faiga faavae tau alamanuia a le atunuu, e taulimaina le siosiomaga faigata o le tamaoaiga, faatumauina se malosi lelei o le atinae.

REDSUN ose faʻapolofesa faʻapolofesa fale gaosi oloa ma faʻatau, a matou oloa autu: Shaft Mounted Gearbox, Worm Gearbox, Planetary Gearbox, Cycloidal Reducer, ma ituaiga uma o Standard Gearbox & Customized Gearbox.Afio mai ile fa'atalanoaga ma su'esu'ega.


Taimi meli: Me-23-2022